Головна » 2015 » Січень » 22

1 жовтня – це хороша нагода ще пильніше поглянути на проблеми літніх людей, а також ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці , нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима - нелегкі життєві дороги, що щедро посріблили сивиною скроні.

Ми можемо лише здогадуватися, скільки випробувань, болю і втрат довелося вам пережити і при цьому зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все життя.

У цей день висловлюємо Вам глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Бажаємо всім Вам міцного здоров’я, щасливої долі, радості, довголіття, добра і віри в краще майбутнє! 

... Читати далі »

Переглядів: 510 | Додав: turtercentr1 | Дата: 22.01.2015 | Коментарі (0)

Нелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і Дня Перемоги. Цей день залишиться для нас завжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем Перемоги. Його наближували, як могли, люди, котрим було дуже нелегко в ті воєнні літа і яким найважче сьогодні. У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через чорнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги. Все менше їх залишається в життєвому строю. Даються взнаки і опалена війною молодість, сірі окопи і бліндажі, голод і холод, хвороби і рани. Їхні груди вкриті медалями, на скронях сивина. Але вони пам’ятають ті страшні часи, хоч часто їм і не хочеться про них згадувати.

Низький уклін, вічна пам’ять і слава визволителям, котрі зі з ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: turtercentr1 | Дата: 22.01.2015 | Коментарі (0)

Милі наші! У ці дні весни ми хочемо побажати вам любові, посмішок, щастя, успіхів у вашій жіночій ( але далеко не легкій) праці!

Жінка – це у першу чергу матір. А сила материнської любові не пізнана до кінця, хоч і оспівана у сотнях, а може, тисячах поетичних творів. Для кожної матері єдиною завжди залишаються діти. У них вони вона знаходить радість, ними пишається, ними живе.

Ніжні, чуйні, майстерні, умілі, спритні, безвідмовні, швидкі, добрі, золоті, моторні, дбайливі, теплі – скільки хороших слів можна сказати про жіночі руки. І всі ці слова, якщо вдуматися, відображають головну властивість жіночого характеру – його творчий початок. Все,до чого торкаються жіночі руки,чудово перетворюється : льон стає білим вишитим рушником, колос обертається теплим рум’яним короваєм, а з тонкої гілочки зростає зелене дерево.

Бажаємо всім вам любові, у ній сила людини. Пам’ятайте, життя прекрасне, бо воно саме  є дивом.

Переглядів: 476 | Додав: turtercentr1 | Дата: 22.01.2015 | Коментарі (0)

 

У всі часи захищати рідну землю було справою честі та гідності мужніх людей, дійсних патріотів своєї країни, святим обов'язком кожного громадянина. Тож День захисника Вітчизни-це всенародне свято. Воно є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників Батьківщини та проявом поваги народу до них. У нього славні традиції, за них стоїть сама історія, сповнена героїки подвигів,яскравих вчинків.

У цей день ми з вдячністю згадуємо і вітаємо тих, хто захищав національні інтереси та безпеку нашої держави. У цей день традиційно вшановуємо усі покоління, які показали приклади вірності і героїзму, захищаючи Вітчизну, від часів Запорізької Січі до наших днів. Мужність і героїзм, доблесть і слава, відвага і честь-саме ті чесноти, на яких базується вся багатовікова історія нашої України. На долю воїнів-захисників усіх поколінь випало багато випробувань, однак вони завжди долали  їх з гідністю. Захищати Батьківщину, свою землю, свою домівку-це святий ... Читати далі »

Переглядів: 943 | Додав: turtercentr1 | Дата: 22.01.2015 | Коментарі (0)

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнородний день інваліда. На долю людей з обмеженими можливостями випали нелегкі випробування , однак вони проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Люди з особливими потребам, з особливими долями. Їхнє життя – це труднощі, значно більші від інших, це неймовірне терпіння і переживання. Але водночас і витривалість та мудрість, бо через вимушену обмеженість у буденних речах вони вчаться бачити красу і добро там, де більшість цього не бачать.

Сьогодні пріоритетним напрямком соціальної політики держави є поліпшення рівня життя та добробуту людей з особливими потребами. Тому Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбувся захід до Міжнародного дня інваліда, де запрошені мали змогу відпочити від щоденних турбот. Для гостей була організована культурна програма, за участю ко ... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: turtercentr1 | Дата: 22.01.2015 | Коментарі (0)

       

Пам’ять … Вона нетлінна і вічна. Вона дивиться на нас із старих фронтових фотографій, з тих речей, які зберігають колишні фронтовики і не дає померкнути жодній героїчній сторінці історії Перемоги над фашизмом.

       Саме із таким закликом у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбулося свято Дня Перемоги. На захід були запрошені ветерани війни, які перебувають на обслуговуванні у структурних підрозділах територіального центру. Трепетні нотки вітань звучали для усіх, хто пережив страшні роки Великої Вітчизняної війни. Щирі слова подяки прозвучали для тих, хто на власному житті переніс всі страхи тієї жорстокої війни, втрату рідних та близьких, своїх рідних домівок, і тепер мають можливість оповідати про це нинішньому поколінню. Адже недарма кажуть &la ... Читати далі »

Переглядів: 515 | Додав: turtercentr1 | Дата: 22.01.2015 | Коментарі (0)

          Під таким гаслом у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбулося свято з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня. На свято завітали ті, які колись невтомно працювали, а сьогодні перебувають на заслуженому відпочинку і більшість часу проводять на самоті. Тепер територіальний центр для них став місцем культурного дозвілля. Найніжніші, найсокровенніші слова були сказані в цей день для чарівної половини людства. Адже жінка – це берегиня, яка оберігає свій рід, добробут сім’ї. Окрасою свята став виступ хору «Зорепад», що створений у відділенні соціально-побутової адаптації територіального центру. Грайливі нотки українських народних пісень додали весняного настрою, веселих посмішок, бадьорості усім присутнім. Запрошені одержали шквал позитивних емоцій і насолодження від частування солодощами та духмяного чаю. Концертну програму продовжили святковим дозвіллям: перегля ... Читати далі »

Переглядів: 558 | Додав: turtercentr1 | Дата: 22.01.2015 | Коментарі (0)