Головна » 2015 » Січень » 22 » День захисника Вітчизни - свято мужності, благородства та честі (2014)
08:40
День захисника Вітчизни - свято мужності, благородства та честі (2014)

 

У всі часи захищати рідну землю було справою честі та гідності мужніх людей, дійсних патріотів своєї країни, святим обов'язком кожного громадянина. Тож День захисника Вітчизни-це всенародне свято. Воно є символом непорушного зв’язку багатьох поколінь захисників Батьківщини та проявом поваги народу до них. У нього славні традиції, за них стоїть сама історія, сповнена героїки подвигів,яскравих вчинків.

У цей день ми з вдячністю згадуємо і вітаємо тих, хто захищав національні інтереси та безпеку нашої держави. У цей день традиційно вшановуємо усі покоління, які показали приклади вірності і героїзму, захищаючи Вітчизну, від часів Запорізької Січі до наших днів. Мужність і героїзм, доблесть і слава, відвага і честь-саме ті чесноти, на яких базується вся багатовікова історія нашої України. На долю воїнів-захисників усіх поколінь випало багато випробувань, однак вони завжди долали  їх з гідністю. Захищати Батьківщину, свою землю, свою домівку-це святий обов’язок кожної людини.

Захисники Вітчизни-це ті, хто в грізні воєнні часи відстояв рідну  землю від фашистської навали . Це ті сивочолі ветерани,чия юність співпала з нелюдськими випробуваннями,з горем, кров’ю та лихоліттям. Та вони вистояли і в післявоєнні роки відбудовували та розвивали країну.

День захисника Вітчизни-це свято і ветеранів Великої Вітчизняної війни, і нинішніх військовослужбовців та працівників збройних сил України, яким випала доля вписати нові сторінки в літопис української армії. Славні традиції батьків і дідів сьогодні гідно продовжує нове покоління військовослужбовців, які стоять на захисті миру, праці,незалежності України.

День захисника Вітчизни-насамперед данина героїчних традиціям нашого народу, вияв любові і пошани до тих,хто у кровопролитних битвах захищав Батьківщину, відстоював незалежність. Ми завжди пам’ятали і будемо пам’ятати їх хоробрість і відданість в ім’я майбутнього і робитимемо все можливе для того, щоб оточити увагою та турботою наших ветеранів. Віддаючи данину героїчним подвигам українського воїнства, вклоняємося їх мужності та безмежній вірності своєму обов’язку.

У нашій пам’яті зберігаються усі подвиги багатьох  поколінь воїнів-захисників, їх безмежна відданість і любов до рідної землі, мужність та героїзм.

Переглядів: 946 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: