Головна » 2015 » Січень » 22 » ДЕНЬ ІНВАЛІДА 2013
08:38
ДЕНЬ ІНВАЛІДА 2013

Щороку 3 грудня разом із світовою спільнотою Україна відзначає Міжнородний день інваліда. На долю людей з обмеженими можливостями випали нелегкі випробування , однак вони проявляють виняткову силу духу і непохитну віру в життя.

Люди з особливими потребам, з особливими долями. Їхнє життя – це труднощі, значно більші від інших, це неймовірне терпіння і переживання. Але водночас і витривалість та мудрість, бо через вимушену обмеженість у буденних речах вони вчаться бачити красу і добро там, де більшість цього не бачать.

Сьогодні пріоритетним напрямком соціальної політики держави є поліпшення рівня життя та добробуту людей з особливими потребами. Тому Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбувся захід до Міжнародного дня інваліда, де запрошені мали змогу відпочити від щоденних турбот. Для гостей була організована культурна програма, за участю колективу «Зорепад» та учня школи-гімназії Владислава Тарасюка, котрі радували присутніх своїми щирими словами та привітними піснями. А приємним доповненням до усього сказаного, став солодкий стіл, де за чашкою чаю люди невимушено спілкувалися між собою.

Територіальний центр бажає усім миру і злагоди, успіхів та радості, перемог у житті й оптимізму, і запрошує всіх пенсіонерів та людей з обмеженими можливостями для цікавого проведення дозвілля, а також отримання ряду послуг для покращення Вашої життєвої ситуації. 

Переглядів: 462 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: