Головна » 2016 » Березень » 16

Дорогі панянки!

           У цей березневий день, прекрасна половина людства чекають кольорів, ніжності і подарунків. Так вже традиційно склався цей день. Усі з нетерпінням чекають цього свята, радіють, коли він приходить.

           За доброю традицією із святом 8 Березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. ... Читати далі »

Переглядів: 570 | Додав: turtercentr1 | Дата: 16.03.2016 | Коментарі (0)

25 лютого 2016 р. в актовій залі Турійського територіального центру  відбулася презентація нового відділення соціально-психологічної допомоги.

До працівників та гостей, які зібралися на захід, звернулися голова районної ради Ольга Миколаївна Черен, голова райдержадміністрації Орест Василишин та директор територіального центру Віктор Мазурак.

Того дня відвідали відділення учасники АТО, серед них Сергій Хомич, заступник начальника управління соціального захисту населення та Ярослав Кашуба, Соловичівський сільський голова. На зустрічі велася мова про перспективи  та можливості реабілітації учасників АТО, що нині є одним з найбільш значущих питань. Адже, як зазначають психологи, реабілітація  важлива не лише для вчорашніх вояків, а й для всього суспільства. За висновками міжнародних досліджень, майже 98 % демобілізованих можуть потребувати висококваліфікованої психологічної допомог. Особливо експерти акцентують увагу на психологічній адаптації учасник ... Читати далі »

Переглядів: 575 | Додав: turtercentr1 | Дата: 16.03.2016 | Коментарі (0)