Головна » 2018 » Серпень » 21 » Старість- на радість!
10:05
Старість- на радість!

Відчуваєте втому і упадок життєвого тонусу? Літо –це найкраща пора для оздоровлення та відпочинку. Розвіяти поганий настрій допоможе активний спосіб життя.

Студенти « Університету ІІІ віку» впевнено доводять, що запорука міцного здоров’я та довголіття – спорт та фізичні навантаження.

Чудова погода сприяє заняттям під відкритим небом, тому  клуб «Здоров’я» у літній період проводить щоденний комплекс вправ на території турійського озера. Поєднання водних процедур та гімнастики покращує самопочуття та дарує енергію на весь день. 

Такого режиму дотримуються завзяті пенсіонери-ентузіасти Футала Людмила Іванівна, Іллюхіна Валентина Степанівна, Шум Лідія Матвіївна.

Споглядаючи на їхні усміхнені лиця, можна впевнено сказати: «Старість –на радість!». Головним секретом молодості та краси, вважають гармонію з власним тілом та навколишнім світом. Шкідливі звички, постійні стреси і неправильне харчування руйнують здоров’я людини.

Незважаючи на те,що сонячних днів залишилось не так багато, не забувайте про ранкову гімнастику. Беріть приклад з наших активних пенсіонерів та поповнюйте їхні лави. Ласкаво просимо у Територіальний центр соціального обслуговування(надання соціальних послуг)!.

                                  

Переглядів: 560 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: