Головна » 2018 » Січень » 12 » Україна колядує
14:11
Україна колядує

Куті смачної,
Коляди гучної,
Щасливого Різдва
І на весь Рік добра!

     Ох і весела, і святкова зима. Хоч і холодна, але найпрекрасніша пора року. Це час веселощів та розваг, сімейних посиденьок за святковим столом. Та для багатьох людей це ще й унікальна можливість славити Христа колядками та щедрівками. Адже коли, як не на Різдво, можна передати тепло, радість, надію, розігнати смуток. Різдво – найдивовижніше і найулюбленіше свято українців, в якому з'єдналися християнські традиції з обрядовістю язичництва. Саме така єдність зробила це свято справді народним, веселим, таким, що запам'ятовується надовго.

        Та для багатьох людей свято Різдва є водночас і сумним, тому що є такі категорії людей котрим не вистачає сімейного затишку, родинного тепла. Саме тому для них потрібно приділити більше уваги, більше розрадити, розвеселити, щоб вони відчули дух Різдва. Колектив Турійського територіального центру разом із своїм аматорським колективом «Зорепад» організували святкову програму для підопічних Руденського психоневрологічного інтернату та відділення стаціонарного догляду для постійного проживання в смт. Луків, де своїми колядками та щедрівками звеселяли та славили народження Христа.

        Бажаємо у прекрасне свято Різдва, коли увесь світ горить вогнями, чекає чуда, коли люди поспішають до своїх рідних, тому що любов - найголовніше що є на світі, ми бажаємо вам щастя! Нехай Різдво подарує вам його, а ви тримайте щастя міцно і насолоджуйтеся їм все життя! Христос Народився! Славімо Його!


 

Переглядів: 383 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: