Головна » 2017 » Грудень » 4 » Свято Осені
11:36
Свято Осені

«Музика – джерело радості мудрих людей»

Підопічні та колектив Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійського району висловлюють щиру вдячність Фонду Ігоря Палиці  «Тільки разом» та Яренчуку Володимиру Арсентійовичу, депутату Волинської обласної ради за допомогу в реалізації проекту «Музика – джерело радості мудрих людей».

Метою проекту було створити належні умови для проведення культурно-масових заходів у Територіальному центрі, шляхом придбання якісного музичного обладнання. яке б дало можливості повною мірою розгорнути культурну та естетичну діяльність закладу. Цим самим урізноманітнити та збагатити проведення святкових заходів для пенсіонерів, інвалідів, учасників АТО та їх сімей, дітей та молоді з проблемних сімей та осіб, які знаходяться у складних життєвих обставинах.

На умовах співфінансування Фонду Ігоря Палиці, 70% загальної вартості апаратури, територіального центру – 20% та допомоги Яренчука Володимира Арсентійовича у розмірі 10% придбали колонки, мікшерний пульт, два мікрофони, стійки для мікрофонів та колонок, комплектуючі кабелі.

Уже не вперше допомагає Турійському  територіальному центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) допомагає Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». За його сприяння у 2016 році було придбано тренажер Бубновського, аплікатори Ляпко та апарат для киснево-синглентної пінки. Випробувати на собі лікувальні та профілактичні властивості цього медичного обладнання приїжджають жителі всього Турійського району.

Ще раз дякуємо за підтримку та  висловлюємо впевненість у збереженні сформованих дружніх відносин і сподіваємося на подальшу взаємну і плідну співпрацю.

 

Територіальний центр соціального обслуговування

(надання соціальних послуг)

Турійського райрну

Переглядів: 400 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: