Головна » 2016 » Серпень » 31 » СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ
09:30
СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

         День Незалежності – головне державне свято України, що відзначається щороку 24 серпня.

        Для всього народу України цей день дуже важливий. Практично з часів розпаду Київської Русі країна не була унітарною державою. Український народ прагнув свободи та незалежності. Весь час українці як народність терпіли притискання та заборону на спілкування рідною мовою. Культура народу розвивалась в тяжких умовах. Незважаючи на тяжкий шлях, українці зберегли свої традиції, мову та прагнення до свободи.

         В день Незалежності вся країна сповнена святковими заходами та концертами. Цей день являється офіційним вихідним днем. Весь народ України святкує незалежність і насолоджується чудовим настроєм.

             З нагоди святкування 25-ої річниці Незалежності України кожного року Турійськ організовує козацькі коші, учасники з усього району готують презентацію-представлення свого власного коша, якого оцінює почесне жюрі, виставляючи бали та вручаючи приємні призи. Цьогоріч вперше взяв участь у святкуваннях територіальний центр, колектив якого презентував власну назву коша  - "Терцентрівка". Запрошували на гостину кошовий Ламайребра та жінка кошового Орися Борзобагата  з колективом і підопічними центру. За організацію дійства територіальний центр отримав відзнаку за перемогу у номінації "Сила козацька - сила богатирська"

 

 

 

Переглядів: 567 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: