Головна » 2019 » Жовтень » 15 » Шануй захисника України! Ч.2.
10:32
Шануй захисника України! Ч.2.

Патріотичні заходи продовжуються! До святкування дня Захисника України, Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва 11 жовтня долучилися учні 4-Б класу Турійської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Розпочався захід з екскурсії територіальним центром. Юні козаки і козачки були в захваті від спортивного залу та соляної кімнати, скуштували синглентно-кисневу пінку.

Основна частина свята не обійшлася без гостей – працівники Турійського районного військового комісаріату взяли активну участь у заході. Після вітальних слів діти виготовили обереги для захисників нашої рідної України, а також написали лист солдатам, які боронять незалежність Батьківщини. Скриньку з оберегами вручили працівникам комісаріату, які пообіцяли передати її в зону проведення ООС. Учасники заходу висловили свою подяку воїнам сьогодення співаючи «Гімн України».

Організатори: працівники територіального центру соціального обслуговування Горбатюк Ольга, Вербинська Орися та старший інспектор з ювенальної превенції СП Турійського відділення поліції Кабарчук Юлія висловлюють подяку за активну участь у святі Ковальчук Галині,  Яковук Ірині, Бондаровичу Ярославу, Добишу Володимиру, а також веселим, дружнім, енергійним школярам.

Переглядів: 492 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: