Головна » 2019 » Жовтень » 9 » Шануй захисника України!
15:29
Шануй захисника України!

До дня Захисника України, Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці та Дня Українського козацтва, які відзначаються 14 жовтня, у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійського району для дітей 4-А класу Турійської ЗОШ І-ІІІ ступенів 8 жовтня були організовані святкові заходи та ескурсія.

В рамках профілактичного заходу «Шануй захисника України», з метою патріотичного виховання дітей та з нагоди дня Захисника України, працівники територіального центру соціального обслуговування Горбатюк Ольга та Вербинська Орися спільно з поліцейською Турійського відділення поліції Кабарчук Юлією для дітей організували тематичний захід та вікторину під назвою «Я і Україна», під час якого дітям розповіли про державні символи та часи козацтва. З метою мотивування до здорового способу життя, учні школи разом з працівниками територіального центру та поліцейськими зробили розминку, відвідали спортзал, соляну кімнату, скуштували синглентно-кисневу пінку.

Діти брали активну участь у заходах, відповідали на запитання та висловили свою подяку воїнам сьогодення співаючи «Гімн України» та виготовивши обереги для захисників нашої Батьківщини.

Переглядів: 423 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: