Головна » 2019 » Грудень » 11 » Права свої знай – обов’язки не забувай!
15:18
Права свої знай – обов’язки не забувай!

Україна є однією з країн, що ратифікувала Конвенцію про права дитини в 1991 році. Саме ця Конвенція визначає, які права мають діти в нашій країні.

10-14 грудня – Всеукраїнський тиждень права. До проведення заходів долучилися школярі 7-го класу ЗОШ І-ІІІ ст. смт Турійськ, яким було цікаво дізнатися більше про права та обов’язки дітей та з користю провести час. 10 грудня учні відвідали територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійського району. Лектори Ольга Горбатюк – начальник відділу СССДМ територіального центру, Володимир Ющик – прокурор Турійського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури, Юлія Музика – фахівець 2 категорії Турійського РС філії ДУ «Центр пробації» в Волинській області провели інформативну бесіду «Права свої знай – обов’язки не забувай». Окрім основної теми учасники також обговорили актуальну проблему сьогодення – булінг в учнівському середовищі. Особливу увагу присутніх звернули на відповідальність неповнолітніх.

Орися Вербинська – організатор культурно-дозвілєвої діяльності територіального центру, окрім фотографування заходу, провела для учнів цікаву екскурсію. Діти відвідали соляну кімнату, випробували тренажери в спортивному залі.

Переглядів: 476 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: