Головна » 2019 » Липень » 8 » Моя поліція
08:42
Моя поліція

Працівники Турійського відділення поліції Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області спільно з працівниками територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійського району 04.07.2019 з нагоди професійного свята «Дня Національної поліції» завітали до дітей дитячого закладу оздоровлення та відпочинку “Туристична база “Парасолька”, що в с. Дольськ Турійського району Волинської області.
Діти привітно зустріли гостей та на чолі з організатором заходів табору Надією Біловус станцювали флешмоб, до якого долучилися поліцейські та працівники територіального центру соціального обслуговування.
Під час проведених ігор, діти дізналися про те, хто такий поліцейський, відповідали на запитання про види правопорушень, якими якостями та вміннями повинен володіти поліцейський та написали побажання поліції до їх професійного свята, все це вони оформили на липких аркушах паперу та приклеїли на макет «Моя поліція».

Малеча також взяли участь у конкурсі на найкращий малюнок на тему «Поліція», розповідали у яких ситуаціях вони будуть звертатися до правоохоронців.

Працівники територіального центру соціального обслуговування району організували розважальні та спортивні змагання для дітей. Діти із задоволенням говорили скоромовки, бігали на випередження з м’ячем, грали у квест «Мумія», стрибали на скакалках. Найактивніші учасники отримали медалі та нагороди, отримали солодкі подарунки.

Діти фотографувалися з гостями та ділилися своїми враженнями.

Переглядів: 438 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: