Головна » 2019 » Грудень » 5 » Ми рівні
09:22
Ми рівні

     Міжнародний день людей з особливими потребами не є святом, він покладений привернути увагу до проблем людей з певними особливостями, їх захисту прав, гідності і благополуччя. Цей день акцентує увагу суспільства на тому, що права всіх людей, які мають певні особливості, пов’язані з інвалідністю - рівні. Такі люди кожного дня долають труднощі та виявляють стійкість духу та непохитну віру у життя. Усунення бар’єрів на шляху до самореалізації та всебічна допомога - є одним з напрямків діяльності Турійського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

      03.12.2019 року у приміщені територіального центру був організований захід «Ми рівні», метою такого заходу було підтримати та організувати веселий настрій підопічним закладу. В організації заходу взяли участь працівники закладу, а також учні музичної школи зі своїми викладачами. Були виконані такі твори як: «Ой у полі калина» - виконувала Катерина Денисюк; «From souvenir» та «Гуцулка Ксеня» - Серафим Мірчук; «Бугі вугі» - Матвій Чайка; «Хвилювання краси» - Христина Яцків; «Прогулянка» - Артем Седлярук; «Заводна іграшка» - Богдан Гнатюк а на завершення тріо скрипалів виконали «Гімн Дорадості». Територіальний центр висловлює щиру вдячність усім хто взяв участь у заході.

    То ж бажаємо нашим підопічним і всім людям рівних можливостей, наснаги, бадьорості духу та міцного здоров’я, і надалі залишатися прикладом безмежних людських можливостей, та міцної сили волі, що ці можливості породжує. Нехай збудуться всі ваші бажання, мрії та задуми!

 

З повагою

колектив територіального закладу

Переглядів: 483 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: