Головна » 2020 » Січень » 23 » Кімната психологічного розвантаження
10:24
Кімната психологічного розвантаження

Кімната психологічного розвантаження - це спеціально організований простір, метою застосування якого виступає гармонізація психоемоційного стану, зняття перевтоми та нервового напруження людини. Комплексні послуги музикотерапії, аромотерапії та фітотерапії допоможуть розслабитися, вийти з напруженого стану, знайти психологічну рівновагу.

     Музика – потужний лікувальний засіб для впливу на психічний і фізичний стан людини. Музикою ми можемо регулювати нашу психіку, змінювати наші настрої у різних життєвих ситуаціях. У станах нездужання, поганого самопочуття ми звикли покладатися на допомогу лікарів, забуваючи, що володіємо власною могутньою силою – психічною енергією, силою духу, силою творчої уяви, яка у поєднанні з вібраційним впливом відповідної музики може слугувати для нас найефективнішими ліками для подолання будь-якої хвороби.

           Ароматерапія - це повноцінний метод лікування,який застосовується багато тисяч років, за допомогою ефірних масел здійснюється вплив на фізичні і розумові процеси в нашому організмі. Ефірні масла - отримані з рослин ароматичні речовини, століттями використовуються в цілющих цілях, саме  вдихання ароматичних речовин покращує стан людини.

      Фітотерапія – такий метод лікування, при якому основними є лікарські засоби рослинного походження, в котрих міститься комплекс біологічно активних речовин, що вилучені з рослини або окремої її частини. Як правило, лікуватися травами набагато довше, ніж пити антибіотики – але і ефект виходить більш стійкий. Перевага фітотерапії полягає ще в тому, що вона створює позитивний вплив не тільки на окремо взятий орган, а й на весь організм в цілому. А ще фітопрепарати підвищують імунітет і надають загальнозміцнюючу дію.

             Турійський територіальний центр соціального обслуговування запрошує відвідати кімнату психологічного розвантаження та отримати заряд бадьорості. 

Переглядів: 265 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: