Головна » 2019 » Вересень » 18 » Булінг: протягни руку допомоги!
08:20
Булінг: протягни руку допомоги!

«Булінг: протягни руку допомоги!» – під таким гаслом старший інспектор з ювенальної превенції СП Турійського відділення поліції Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області Юлія Кабарчук та начальник відділу соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді територіального центру соціального обслуговування Турійського району Ольга Горбатюк розпочали Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу.

17 вересня 2019 року у професійно-технічному училищі №22 селища Луків Турійського району за сприяння заступника директора з навчально-виховної роботи училища Володимира Книша відбулися профілактичні заходи щодо протидії булінгу у дитячому середовищі. Заходи відбувалися у формі тренінгу. Учні активно включилися в обговорення, відповідали на запитання та ділилися своїми думками щодо шляхів подолання цього негативного явища . Свої думки щодо допомоги особі, яка стала жертвою булінгу, учні висловили на аркуші паперу, на якому зображена «Рука допомоги».

Відповіді були проаналізовані та визначено, що про проблему булінгу учні в першу чергу розповіли б своїм близьким родичам та знайомим. Неповнолітнім наголошено, що не потрібно мовчати про цю проблему, обов’язково звернутися за допомогою, або й самому допомогти жертві насильства чи насмішок.

Учні отримали інформаційні буклети з роз’ясненням, що таке булінг, його види, куди звертатися за допомогою.

Наостанок ведучі заходу зазначили: «Таким заходом ми хочемо щоб ніхто не залишався осторонь цієї проблеми, а основним її вирішенням – є небайдужість та вчасне надання руки допомоги!»

Переглядів: 274 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: