Головна » 2018 » Березень » 5 » Вік ≠ старість або "терцентрівці" у селі Новий Двір
10:33
Вік ≠ старість або "терцентрівці" у селі Новий Двір

Зморшки, хвороби, притуплення почуттів – старість завжди асоціюється з невдачами, лікарнями та стражданням. Від старості не очікують багато. Але, можливо, є й інший бік медалі для тих, хто вже вступив до сивоголових лав?

Незважаючи на сніги та морози, працівники Територіального центру соціального обслуговування намагалися зламати стереотипи щодо віку, залучити до активного та здорового способу життя  пенсіонерів та учасників антитерористичної операції села Новий Двір.

В кімнаті «Соціального офісу» завідувач відділення соціально - психологічної допомоги Троць Ольга Антонівна  презентувала відеоролик щодо роботи закладу, видів послуг та заходів, які проводяться.

Не залишилася поза увагою лекція практичного психолога Шадури Олени Олександрівни. У ній йшлося про сутність стресу та шляхи його подолання. Погодьтеся, це явище за останні роки настільки міцно осіло в нашому житті, що, на жаль, для багатьох перетворилося мало не в звичку. Тому працівники терцентру навчали не переживати через дрібниці і пам'ятати, що з будь-якої, навіть найскладнішої ситуації, обов'язково можна знайти вихід.

Цікавим був майстер –клас по плетінню корзинок із паперовий трубочок, проведений Вербинською Орисею Олександрівною: «Повірте, Ваші вмілі ручки можуть творити чудеса. А якщо до них підключити ще й фантазію!».

У перукаря  Алли Миколаївни Данилюк роботи було також багато, адже черга до неї на стрижку  була така, як в хорошому салоні.   

Працівниками територіального центру постійно проводиться роз’яснювальна робота серед населення , надаються соціальні послуги громадянам, вивчаются   потреби , вирішуються  проблемні питання. Виїзди мультидисциплінарної команди-  це один з інноваційних методів  надання соціальних послуг громадянам, які за станом здоров’я або через похилий вік не в змозі самостійно відвідувати  територіальний центр. Всі  присутні залишилися задоволеними та вдячними. До нових зустрічей!

Переглядів: 488 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: