Головна » 2016 » Жовтень » 24 » "Університет ІІІ віку". Запрошення
14:11
"Університет ІІІ віку". Запрошення

«УНІВЕРСИТЕТ ІІІ ВІКУ»

ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

       В Україні навчання людей похилого віку є інноваційним проектом, що має на меті впровадження та практичну реалізацію принципу навчання впродовж всього життя. Люди старшого віку - це ті, хто готується до виходу на пенсію або вже має статус пенсіонера. Сьогодні концепція навчання впродовж всього життя прийнята і здійснюється в більшості розвинутих країн світу.

     Це особливо важливо для вирішення проблем людей старшого віку, покращення якості їх життя, збереження та формування їх активної життєвої позиції. Тому в "Університеті третього віку" показано переваги, задоволення, користь і нові горизонти, що відкриваються завдяки безперервному навчанню.

    З листопада 2016 року розпочинається новий навчальний рік в «Університеті ІІІ віку». Майбутні студенти зможуть обрати для себе такі факультети як: факультет образотворчого та декоративного мистецтва, факультет комп’ютерної грамотності, факультет правових знань, факультет здорового способу життя.

   Університет третього віку надає можливість людям похилого віку не тільки отримати знання з традиційних джерел інформації, а й познайомитися віртуально з новими книгами, переглянути відео – фільми та дізнатись з Інтернету багато цікавого та інше. Університет - це здоровий організм, потужна сила для активізації та мобілізації літніх людей нашого району.

    Ми стверджуємо – вчитися ніколи не пізно. З виходом на пенсію життя тільки починається! То ж запрошуємо Вас стати студентом «Університету ІІІ віку».

  

Детальнішу інформацію можна отримати за адресою: 

смт. Турійськ, вул. Бобрика, 6 

або за телефоном: 2-18-80,

http://turtercentr.ucoz.com/

Переглядів: 502 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: