Головна » 2018 » Серпень » 29 » Турійське " Солотвино"
14:31
Турійське " Солотвино"

Шалений темп життя, постійні стреси, погіршення екологічної ситуації та інші фактори, змушують людей шукати все нові методи лікування з новітніми хворобами та недугами.

У Турійському Територіальному центрі соціального обслуговування облаштували спеціальну «соляну кімнату». Вона допомагає позбутися тривалих та надокучливих захворювань.

Тут створений спеціальний соляний мікроклімат, що сприяє проведенню процедур галотерапії, фізіотерапевтичному методі лікування та реабілітації. Головним лікувальним компонентом є сухе повітря, насичене частинками іонів та гідроіонів звичайної солі , яке очищене від вірусів , мікробів та алергенів.

Подихати цілющим повітрям можна для підвищення опірних та захисних сил організму проти інфекцій. Процедуру галотерапії рекомендують також для тих, хто страждає трахеїтом, бронхітом, бронхіальною астмою, пневмонією, алергіями різного походження, астматичними проявами. Лікувальною ця процедура є й для загальних функцій організму, таких як очищення й лікування дихальних шляхів, оздоровлення системи кровообігу і лімфотоку, сприяння виведенню шлаків, стабілізації обмінних процесів, отримання косметологічного ефекту,омолодження, лікування захворювань шкіри, профілактики целюліту, внутрішнього оздоровлення та релаксації, досягнення антистресового і антидепресивного ефекту.
Висока ефективність галотерапії спостерігається під час лікування дітей!

При первинному огляді в соляній кімнаті рекомендовано мати з собою виписку з лікарні, що немає протипоказань. Тривалість процедури та кількість сеансів визначає лікар.

Методика лікування 

Курс лікування (профілактики) від 10 до20 процедур залежно від показів         ( крім  суботи та неділі): 1-й день – 30 хв., 2-й – 45хв, всі наступні  – 1 год. щоденного перебування в соляній кімнаті.

Послуга соляної кімнати надається виключно за плату.

Вартість однієї процедури становить 10 гривень.

Безкоштовно послуга надається учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей.

Група для відвідування складається з 7-ми осіб.

Про соляні кімнати населення має недостатньо інформації. Щоб подихати цілющим повітрям волинянам зовсім не обов’язково їхати в Солотвино, а тим паче спускатися під землю. Такі процедури доступні у Територіальному цетрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) за адресою: смт. Турійськ, вул.. Бобрика, 6. Телефон для довідок: 2-18-80. Будьте здорові!

Переглядів: 793 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: