Головна » 2018 » Березень » 23 » Свято весни продовжується!!
11:15
Свято весни продовжується!!

Свято весни не закінчується в Територіальному центрі соціального обслуговування(надання соціальних послуг). Людям різного віку необхідно приділяти увагу. Кожному приємно, коли про нього пам'ятають, піклуються і всіляко підтримують. Особливу гостроту і актуальність питання набуває в похилому віці, коли людина знову стає вразливою, особливо гостро відчуває самотність і потребує дбайливого і теплого ставлення.

Завідувач відділенням організації надання адресної, натуральної та грошової допомоги Шум Сергій Васильович особисто завітав до домівок жінок, бажаючи їм міцного здоров’я, сил та тепла у серцях. Працівники закладу вручили солодкі подарунки(цукор) 414 –ом чарівним панянкам.

Нагадаємо,що у відділенні адресної допомоги створений і діє пункт прокату технічних засобів реабілітації, де безкоштовно можна отримати в тимчасове користування: інвалідні візки, палиці, милиці,ходунки, нічні стільці.

До речі, у нас ви зможете скористатися послугами перукаря,швеї, механізованого обробітку земельних ділянок, заготівлі,розпилювання та доставки дров.

Нехай весна принесе багато позитиву і щасливих моментів!            

 

Переглядів: 451 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: