Головна » 2018 » Жовтень » 3 » Не роботою однією або « В здоровому тілі- здорових дух».
15:17
Не роботою однією або « В здоровому тілі- здорових дух».

25 вересня 2018 року на базі відпочинку « Аміла» відбулися кущові спортивні змагання серед установ та організацій соціальної сфери області.

Було представлено такі види спорту як естафета,дартс, армспорт,шашки, естафета на кординацію та перетягування канату,де за першість боролися команди Маневичівського територіального центру(надання соціальних послуг), Турійського територіального центру соціального обслуговування(надання соціальних послуг), Берестечківський психоневрологічний інтернат,  Голобський психоневрологічний інтернат, Фонд соціальногострахування в України у Волинській області та Луцький геріатричний пансіонат.

Поєдинкам передувала офіційна частина відкриття. Учасників привітала голова Волинської обласної організації профспілки працівників соціальної сфери України Галина Пилипівна Микитюк.

Змагання пройшли в дуже дружній і приємній атмосфері

Працівники Турійського терцентру не пасли задніх і зайняли почесне ІІІ місце. Красуні-спортсменки Туровська Валентина, Троць Оксана, Симонович Іванна, Галичук Марина, Чикор Вікторія та справжні козаки – Михайльський Сергій та Михальський Павло показали неабияку спортивну підготовку.

Цей день приніс усім позитивні враження та неповторні емоції!  Кожен,хто взяв участь, отримав заряд бадьорості та сил, зміцнив своє здоров’я.

$IMAGE4$

Переглядів: 534 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: