Головна » 2017 » Травень » 11 » Міжнародний фестиваль української пісні
09:21
Міжнародний фестиваль української пісні

             «Пісня лікує душі, об’єднує серця»

             Все на землі починається з любові. З любові народжується сім’я, з любові народжується дитя, з любові народжується все прекрасне на землі. З любові народжується пісня. Пісня зближує і споріднює людські душі, а ще оновлює і прикрашає наше буденне життя.

      5 травня 2017 року у місті Ковелі відбувся Міжнародний  фестиваль української пісні «Пісня лікує душі, об’єднує серця» (Україна, Польща, Бірорусь), який проходив вприміщенні Палацу учнівської молоді ім. І. Франка. Учасниками фестивалю стали підопічні територіальних центрів а також запрошені учасники з Польщі. Представником від Турійського територіального центру виступив колектив «Надвечіря» створений на базі «Університету ІІІ віку». Кожен колектив який був представлений на фестивалі виконував дві різножанрові пісні як в обробці відомих українських композиторів, так і мало відомих, а учасники з Польщі зробили усім запрошеним глядачам щирий подарунок виконавши пісню «Червона рута» на українській мові.

             Завершився фестиваль врученням дипломів та чудових сувенірів кожному колективу, але головним подарунком були щирі оплески зі словами вдячності від гостей фестивалю.

 

 

 

 

Переглядів: 475 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: