Головна » 2017 » Березень » 9 » ЇЇ ВЕЛИЧНІСТЬ - ЖІНКА
09:44
ЇЇ ВЕЛИЧНІСТЬ - ЖІНКА

     

 Весна…

      Напевно, не знайдеться людини, а, особливо, жінки, яка б не любила весну.

      За що ми любимо весну?

        За яскраве сонечко, за звук талої води, що капає з дахів, за оновлення наших надій і сподівань. І за те, що на початку весни є жіноче свято. У цей березневий день, прекрасна половина людства чекає кольорів, ніжності і подарунків. Так вже традиційно склався цей день. Усі з нетерпінням чекають цього свята, радіють, коли він приходить.

     6 березня в Турійському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) відбулося свято до Міжнародного дня прав жінок і миру. Запрошені мали можливість весело та чудово провести цей день відринувши від щоденних турбот. З гумором згадати веселі моменти свого життя. На святі звучало море прекрасних побажань від працівників тер. центру а також підопічних закладу. А по-завершенню свята було вручено кожній панянці солодкий подарунок.

      Сьогодні важко назвати хоча б одну сферу діяльності, де б не працювали жінки, як неможливо собі уявити будь-яку професію без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець. Дуже важко жити без ласкавого маминого погляду і лагідних рук, які завжди втішать і заспокоять, без очей коханої жінки, які розуміють все, чим ти живеш, без голосу донечки, який дає наснагу і надію на майбутнє. Цінуйте жінок, це першопочаток людства, всі події в історії осяяні їхньою мудрістю, ніжністю та красою. А всі ми знаємо, світ врятує краса.


 

 

Організатор культурно-дозвіллєвої діяльності

Вербинська Орися

Переглядів: 454 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: