Головна » 2018 » Травень » 15 » ІІ Міжнародний фестиваль української пісні "Пісня - лікує душі, об'єднує серця"
08:25
ІІ Міжнародний фестиваль української пісні "Пісня - лікує душі, об'єднує серця"

      З ініціативи Ковельського територіального центру соціального обслуговування   та активної підтримки голови РДА  м. Ковеля,  Голови Волинської організації профспілки працівників соціальної сфери України Галини Микитюк  відбувся ІІ Міжнародний фестиваль української  пісні «Пісня – лікує душі, об’єднує серця».

          «У цьому році, фестиваль пройшов надзвичайно вдало, викликавши багато позитивних відгуків та приємних емоцій у глядачів та запрошених гостей фестивалю, – розповідає директор територіального центру Віктор Мазурак. – Фестиваль «Пісня – лікує душі, об’єднує серця» для слухачів університету ІІІ віку став дещо більшим, ніж просто чудове свято, насичене музикою, мистецтвом і творчістю».

         Фестиваль, пропагуючи українську пісню, плекаючи рідну мову, сприяє утвердженню духовності та народних традицій на Волині. Уже другий рік поспіль у фестивалі беруть участь колективи територіальних центрів соціального обслуговування зі Старої Вижівки, Рожища, Турійська, Ковеля,  Володимира-Волинського р-н., а також запрошені учасники фестивалю м. Краснистав та м. Хелм Республіка Польща , які своєю творчістю і натхненним виконанням сприяють розвитку народного пісенного мистецтва.

       Колектив Турійського територіального центру «Зорепад» виконав не лише українські пісні, а для запрошених учасників фестивалю з Польщі зробив приємний подарунок виконавши пісню на польській мові тим самим показали дружність, відкритість та щирість. Пісні вражали своєю неповторною красою і щирістю полонили серця глядачів. Яскравими барвами звучали українські народні пісні у виконанні польських колективів, додаючи і рум’янцю на щоках виконавців, і яскраві перлинки радості у намисто чудового настрою всіх учасників фестивалю. 

        

         На закінчення концерту за участю  колективів з різних населених пунктів Волинської області та Республіки Польща, самодіяльні артисти були відзначені дипломами і кубками. У врученні нагород колективам взяли участь, начальник управління соціального захисту населення – Софія Cагаль, директор територіального центру соціального обслуговування Діана Возна.

Переглядів: 327 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: