Головна » 2017 » Жовтень » 2 » Іде на зустріч юним мудрість сивочола
09:39
Іде на зустріч юним мудрість сивочола

      «Поки ми молоді, старість бачиться нам такою далекою і навіть неможливою. Нам здається, що ми завжди будемо молоді, але… Роки минають швидко…»

          В Україні 1 жовтня відзначають Міжнародний день людей похилого віку та вшановують ветеранів.

        Увага влади і суспільства до літніх громадян покликана нагадати всім про святий обов'язок перед ними. Це наші батьки й матері, діди й бабусі, які пройшли через випробування часів тоталітаризму, пережили голодомори та репресії, витримали тягар воєнного лихоліття, здобули перемогу над нацизмом, подарували нам свободу.

        Ми мало замислюємося над тим, хто ж такі “особи похилого віку”, чим маємо завдячувати їм. Передусім, це люди, які піднялися на найвищі вершини життя, з яких воно бачиться більш реальним, без оман. Це люди, найбільший здобуток яких – досвід, знання, уміння, мудрість. Нинішні «літні люди» є останніми носіями класичної культури межі ХІХ-ХХ століть, того часу, в якому понад усе були честь, вихованість, толерантність – ті духовні якості, завдяки яким вони гідно пройшли крізь всі жахи тоталітаризму, голодоморів, репресій та війн.

      1 жовтня - символ єдності і спадкоємності поколінь, це дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, ветеранам війни, праці, пенсіонерам, старшим мешканцям Турійщини за вклад у розвиток району та країни, за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість.

       Керівництво територіального центру висловлює слова вдячності за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді.
      Нехай осіння пора, в яку ви вступили, буде світлою й ласкавою, сповненою душевним теплом, увагою і турботою близьких. Міцного здоров`я Вам, довгих років життя, сердечного тепла, любові, душевного спокою та мирного неба!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З повагою

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Турійського району

Переглядів: 614 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: