Головна » 2018 » Липень » 2 » І Всеукраїнський форум здоров’я для людей поважного віку «SENIOR HEALTH»
09:39
І Всеукраїнський форум здоров’я для людей поважного віку «SENIOR HEALTH»

      

     22 червня 2018 року у приміщені Волинського обласного госпіталю для ветеранів війни відбувся І Всеукраїнський форум здоровя для людей поважного віку «SENIOR HEALTH» за ініціативи ГО «Центр освіти «Університет третього віку» у співпраці з Волинським обласним госпіталем для ветеранів війни.

      До роботи у Форумі в якості учасників запрошувалися люди поважного віку, які є студентами Університету третього віку, а також були присутні представники органів виконавчої влади Волинської області та органів місцевого самоврядування, які у своїй діяльності реалізовують Програми оздоровлення людей.

     Головною метою Форуму була популяризація здорового способу життя у людей поважного віку для зміцнення їх здоров’я і формування умов активного довголіття. Проведення такого заходу була викликана тим, що в наслідок посилення негативного впливу на здоров'я людини багатьох чинників скорочується тривалість життя, зменшується активність людей в бажанні вести здоровий спосіб життя, працювати над покращенням свого здоров’я, щоб жити довго, щасливо і без хвороб.

     Активну участь у Форумі здоров’я взяли студенти Університету ІІІ віку Турійського територіального центру соціального обслуговування Футала Людмила Іванівна, Ілюхіна Валентина Степанівна та Рябчун Надія Миколаївна, які охоче приймали участь у різноманітних майстер-класах, вікторинах і отримали масу приємних вражень та нових знань. «Такий захід допомагає учасникам обмінятися досвідом по збереженню здоров’я для активного довголіття, а ще знайти нових, цікавих друзів.» - розповідає психолог(практичний психолог) Олена Шадура .  Програма заходу була досить насичена, учасники прослухали цікаві лекції, прийняли участь у психологічному тренінгу «Стрес і його вплив на здоров’я людини».  Форум «SENIOR HEALTH» був покликаний звернути більшу увагу на позитивне ставлення суспільства та заохотити до здорового способу життя людей поважного віку.

 

Переглядів: 475 | Додав: turtercentr1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: